ATENTIE !!! SE VA DESCHIDE O NOUA SECTIUNE A SITE-ULUI SCOLII FEDERALE DE ANTRENORI

Începând cu luna ianuarie 2014 se va lansa o secțiune a site-ului nostru în care vor fi publicate materiale de actualitate destinate antrenorilor.

Accesul la această secțiune a site-ului se va face în baza unei taxe anuale, care se va regăsi în taxa de perfecţionare (taxa de perfectionare se va mări cu 25 lei pentru  fiecare categorie) de asemenea, este necesar crearea unui cont de membru (nume utilizator și parolă).

Conținutul site-ului va fi îmbogățit în fiecare săptămână cu materiale noi: articole, exerciții de antrenament, interviuri, relatări de la întâlniri internaționale ale antrenorilor, etc.

Site-ul va fi un spațiu deschis tuturor antrenorilor vorbitori de limba română, indiferent de țara în care își desfășoară activitatea. Toți antrenorii, indiferent de nivelul la care activează sau de licența pe care o dețin, își vor putea exprima opiniile și punctele de vedere cu privire la materialele apărute pe site într-o secțiune de comentarii. Dorim prin acest lucru stimularea dialogului și schimbului de idei între antrenori. De asemenea, orice antrenor poate propune materiale spre publicare pe site. Încurajăm și dorim astfel de inițiative și lansăm de pe acum o invitație în acest sens pentru toți cei interesați.

Deschiderea acestui site nu înseamnă renunțarea la publicarea revistei, care va apărea în continuare, anual, sub forma unei cărți conținând materiale de specialitate, schimburi de opinii, interviuri, etc.

Actualizarea continuă a cunoștințelor a devenit în ultimii ani o necesitate pentru toți antrenorii, fiind o condiție fără de care nu se poate ține pasul cu fotbalul internațional („Cine stă pe loc rămâne în urmă”). Școala Federală de Antrenori vine în întâmpinarea acestei nevoi,  atât prin astfel de inițiative, cât și prin obișnuitele acțiuni periodice de reînnoire a licențelor. 

Informari

REZULTATE FINALE EXAMEN DE ADMITERE LICENȚA UEFA B BUCUREȘTI 2019

 MODULUL I LICENȚA B BUCUREȘTI 13 - 17 MAI.

 LUNI 13 MAI CU ÎNCEPERE DE LA ORA 10:00 ÎN SALA NICOLAE DOBRIN DIN CADRUL F.R.F. 

» detalii

EXAMEN DE ADMITERE LICENȚA UEFA B BUCUREȘTI 2019

EXAMENUL DE ADMITERE pentru obținerea licenței UEFA B 2019 se va desfășura în perioada 22 – 23 aprilie 2019.

» detalii