CURS UEFA B ȘI A PENTRU FOȘTI JUCĂTORI PROFESIONIȘTI CU O ACTIVITATE ÎNDELUNGATĂ

                Acest curs este organizat cu aprobarea prealabilă a UEFA destinat foștilor jucătorilor profesionişti cu activitate îndelungată. O condiție obligatorie este aceea că, fotbaliștii să aibă adunați cel puțin șapte ani compleţi ca jucători profesionişti în divizia superioară a unei asociaţii membre a FIFA sau UEFA. Posibilitatea organizării unui astfel de curs este prevăzută în Convenția UEFA, Ediția 2015, conform art. 5, lit. e) coroborat cu art. 22 și art 23.

                În urma ședinței de Comitet Executiv din data de 24 noiembrie 2015 s-a aprobat lista celor 27 candidați admiși la cursul de licență UEFA B+A. Aceste dosare au fost analizate și admise de către Școala Federală de Antrenori împreună cu Comisia Tehnică și aprobate ulterior de către Comisia Tehnică UEFA, conform art. 22 din Convenția UEFA privind Antrenorii.

                Taxa pentru cursul B + A cumulat este de 2.780 lei adică cumulul taxei licenței UEFA B – 1.180 lei + taxa licenței UEFA A – 1.600 lei, plus taxa de depunere a dosarului în valoare de 400 lei.

                Tabelul (ordonați în ordine alfabetică)candidaților admiși* la cursul B + A Cumulat 2015 sunt: 1. Apostol Iulian Cătălin
 2. Bătrînu Florin
 3. Bilasco Marius
 4. Bratu Florin Daniel
 5. Burcă Ovidiu Nicușor
 6. Cernea Cornel
 7. Coman Dănuț
 8. Dănciulescu Ionel Daniel
 9. Farmache Ștefănel Răzvan
 10. Frăsineanu Cornel Dănuț
 11. Luțu Ion Ionuț
 12. Maziliu Ionuț Costinel
 13. Măldărășanu Marius Constantin
 14. Mitu Dan Marius
 15. Mulțescu Emanuel Cătălin
 16. Munteanu Constantin Cătălin
 17. Năstase Valentin
 18. Negru Valentin Marian
 19. Opriță Daniel Ionel
 20. Pleșan Mihăiță
 21. Radu Sergiu Marian
 22. Rednic Daniel Eugen
 23. Șoavă Costin Florin
 24. Solomon Adrian Constantin
 25. Stere Mihai
 26. Stoica Alin Tudor Adi
 27. Todea Cristian

                *Criteriile principale de admitere au fost:

 • să dețină carnet de antrenor (*Carnetul de instructor obținut în urma absolvirii cursului de licență UEFA C sau eliberat de către orice instituție NU reprezintă același lucru cu cel de antrenor)
 • să aibă peste 200 de jocuri în competițiile oficiale din România și din străinătate (Echipe naționale de juniori/tineret/seniori; UEFA Champions League/UEFA Europa League; campionate/cupe/ supercupe în România și în străinătate etc.)
 • NU fie jucător activ

 

NOTĂ: Cursul de licență UEFA B + A cumulat este programat pentru începutul anului 2016.

 

Informari

CODUL DE ETICĂ AL ANTRENORULUI

             Întrucât în ședința Comitetului Executiv din data de 27 iunie 2017 s-a indrodus în Regulamentul privind Statutul Antrenorului obligația antrenorilor de a-și însuși și de a respecta Codul de Etică al Antrenorului (prevedere inclusă în art.17 alin.1) lit.r) din Regulamentul privind Statutul Antrenrourlui), atașăm acest cod pentru a fi luat la cunoștință.

» detalii

» detalii

CURS DE OBȚINERE A LICENȚEI UEFA A - SESIUNEA DE TOAMNĂ

 CURS DE OBȚINERE A LICENȚEI UEFA A - SESIUNEA DE TOAMNĂ

» detalii

Workshop pentru Preparatori Fizici

            Federația Română de Fotbal organizează pe 24 iunie 2017 un work-shop de pregătire fizică cu traineri specialiști din Germania.

» detalii

FINALIZARE CURS ECHIVALARE LICENȚA UEFA B 2017

Perioada de finalizare a cursului de ECHIVALARE licență UEFA B este următoarea:

» detalii

Modul 3 licența UEFA PRO

 În perioada 19 - 21 iunie 2017 modulul 3 al licenței UEFA PRO se va desfășura la Timișoara, unde sunt invitați de marcă Massimo Lucchesi - colaborator al Asociației Antrenorilor de Fotbal din Italia de peste 15 ani - unul dintre cei mai buni teoreticieni din lume ,cel care a studiat metodele de antrenament ale lui Guardiola, Ancelotti, Luis Enrique, Koeman, Conte, Prandelli etc.

» detalii

ȘCOALA FEDERALĂ DE ANTRENORI - INFORMARE REFERITAORE LA ÎNCEPEREA ANULUI COMPETIȚIONAL 2018 - 2019

            Vă comunicăm că în ședința Comitetului Executiv al FRF din data de 05 iunie 2017, au fost aprobate următoarele modificări referitoare la completarea art.59 din ROAF, articol ce vizează angajarea antr

» detalii

UN NOU SEMINAR EVENIMENT LA TIMIȘOARA

UN NOU SEMINAR EVENIMENT LA TIMIȘOARA:

Obiectivul cursului este acela de a furniza participanților instrumentele organizării pe terenul de joc a unui parcurs didactic stimulant și eficace atât referitor la dezvoltarea abilităților individuale cât și în ceea ce privește organizarea jocului colectiv.

Toate aceste aspecte vor fi expuse în sesiuni teoretice în sală urmate de demonstrarea practică pe terenul de joc.

» detalii