RECTIFICARE - EXAMENE ADMITERE UEFA B - sesiunea de primăvară

RECTIFICARE - EXAMENE ADMITERE UEFA B - sesiunea de primăvară

EXAMENE ADMITERE UEFA B:

EXAMENUL PRACTIC: JOI, 02 martie 2017

Vor da proba practica doar cei care nu au jucat fotbal la ligile 1, 2 sau 3 sau ca juniori republicani.

Examenul practic constă în parcurgerea unor circuite tehnice (preluare, pasă și conducerea mingi sub diferite forme)

! Persoanele care nu se vor prezenta la examenul practic, vă rugăm să vă prezentați la examenul scris cu o copie de pe carnetul de jucător.

Locul de desfășurare este:BSP ARENA - Strada Moinești (Intersecție cu strada Liniei - intrare prin stația de GPL), București, de la ora 10.00.

EXAMEN SCRIS: VINERI, 03 martie 2017

Examen SCRIS - examenul scris va fi sub formă de grilă – 50 de întrebări din materia predată în facultățile de sport / școli postliceale, plus cunoștințe generale despre fotbal.

Examenul scris se va susține în sală Nicolae Dobrin de la Casa Fotbalului, începând cu ora 10.00.

BIBLIOGRAFIA examenului scris - site-ul sfa.frf.ro.

CALENDARUL CURSULUI UEFA B 2017 - sesiunea de primăvară:

  • Modul 1 : 03 - 07 aprilie
  • Modul 2 : 08 - 12 mai
  • Modul 3: 29 mai - 02 iunie
  • Modul 4: 12 - 16 iunie
  • Examenele finale: 26 - 30 iunie
  • Restanțe: 7 august

                În conformitate cu art. 9 din Convenția UEFA 2015 - ”1. În principiu, un cursant trebuie  să participe în proporție de100% la cursurile de formare a antrenorilor organziate de o parte la convenție , în baza prezentei convenții.

         ”1. În principiu, un cursant trebuie  să participe în proporție de100% la cursurile de formare a antrenorilor organziate de o parte la convenție , în baza prezentei convenții.

          2. În urma unei solicitări scrise și motivate a unui cursant, parte ala convenție îi poate permite acestuia să recupereze unitățile din curs la care a absentat, cu condiția ca numărul total absențelor să nu depășească 10%. Toate unitățile de curs la care a absentat trebuie recuperate în termen de 2 ani, recuperarea neputându-se întinde pe mai mult de un curs suplimentar.

 

Informari

CODUL DE ETICĂ AL ANTRENORULUI

             Întrucât în ședința Comitetului Executiv din data de 27 iunie 2017 s-a indrodus în Regulamentul privind Statutul Antrenorului obligația antrenorilor de a-și însuși și de a respecta Codul de Etică al Antrenorului (prevedere inclusă în art.17 alin.1) lit.r) din Regulamentul privind Statutul Antrenrourlui), atașăm acest cod pentru a fi luat la cunoștință.

» detalii

» detalii

CURS DE OBȚINERE A LICENȚEI UEFA A - SESIUNEA DE TOAMNĂ

 CURS DE OBȚINERE A LICENȚEI UEFA A - SESIUNEA DE TOAMNĂ

» detalii

Workshop pentru Preparatori Fizici

            Federația Română de Fotbal organizează pe 24 iunie 2017 un work-shop de pregătire fizică cu traineri specialiști din Germania.

» detalii

FINALIZARE CURS ECHIVALARE LICENȚA UEFA B 2017

Perioada de finalizare a cursului de ECHIVALARE licență UEFA B este următoarea:

» detalii

Modul 3 licența UEFA PRO

 În perioada 19 - 21 iunie 2017 modulul 3 al licenței UEFA PRO se va desfășura la Timișoara, unde sunt invitați de marcă Massimo Lucchesi - colaborator al Asociației Antrenorilor de Fotbal din Italia de peste 15 ani - unul dintre cei mai buni teoreticieni din lume ,cel care a studiat metodele de antrenament ale lui Guardiola, Ancelotti, Luis Enrique, Koeman, Conte, Prandelli etc.

» detalii

ȘCOALA FEDERALĂ DE ANTRENORI - INFORMARE REFERITAORE LA ÎNCEPEREA ANULUI COMPETIȚIONAL 2018 - 2019

            Vă comunicăm că în ședința Comitetului Executiv al FRF din data de 05 iunie 2017, au fost aprobate următoarele modificări referitoare la completarea art.59 din ROAF, articol ce vizează angajarea antr

» detalii

UN NOU SEMINAR EVENIMENT LA TIMIȘOARA

UN NOU SEMINAR EVENIMENT LA TIMIȘOARA:

Obiectivul cursului este acela de a furniza participanților instrumentele organizării pe terenul de joc a unui parcurs didactic stimulant și eficace atât referitor la dezvoltarea abilităților individuale cât și în ceea ce privește organizarea jocului colectiv.

Toate aceste aspecte vor fi expuse în sesiuni teoretice în sală urmate de demonstrarea practică pe terenul de joc.

» detalii