REZULTATE FINALE ADMITERE CURS LICENȚA UEFA A 2017

REZULTATE FINALE ADMITERE CURS LICENȚA UEFA A 2017:

           În urma sesiunii de contestații din perioada 31 martie – 04 aprilie 2017, s-au constatat erori în aprecierea criteriilor de admitere și în calculul punctajului privind cariera de jucător (punctul F din lista de criterii afișate).

Comisia Tehnică a reevaluat modul de calcul al punctajului pe criteriul privind cariera de jucător, astfel:

S-a punctat cariera de jucător doar la nivelul cel mai mare la care a evoluat jucătorul fără a se cumula punctajul obținut la nivelul inferior.

De ex: Un jucător care a jucat la Liga a 2-a sub 100 de meciuri și la Liga a 3-a peste 100 de meciuri, obținea înainte – 6 (Liga 2) + 5 (Liga 3) = 11 puncte (TOTAL) depășind astfel un jucător care a activat doar în Liga 1 și obținea 9 puncte.

Prin modificarea modului de calcul al punctajului se obțin numai 6 puncte pentru Liga 2, nemaiadăugându-se punctele de la nivelul inferior.

Ca urmare, au fost recorectate toate dosarele depuse și s-a recalculat punctajul pe cariera de jucător indiferent dacă au fost depuse sau nu contestații cu privire la acest aspect.

 

La data de 21 aprilie 2017 Comitetul Executiv al FRF a hotărât suplimentarea locurilor pentru cursul de licența UEFA A de la 30 la 50.

În urma celor mai sus menționate, atașăm lista FINALĂ A ADMIȘILOR la cursul de licență UEFA A.

 

De asemenea, numărul de locuri a fost suplimentat prin decizia Președintelui FRF cu încă 3 locuri pentru candidații angajați FRF exclusiv pentru fotbal feminin.

 

CALENDARUL CURSULUI:

  • Modulul 1: 05 – 09 iunie 2017
  • Modulul 2: 10 – 14 iulie 2017
  • Modulul 3: 21 – 25 august 2017
  • Modulul 4: 11 – 15 septembrie 2017
  • Modulul 5: 09 – 13 octombrie 2017
  • Examene Finale: 06 – 08 noiembrie 2017

NOTĂ!

Viitoarele informări referitoare la organizarea modulelor vor fi comunicate candidaților admiși pe mail-ul personal al acestora.

 

 

Informari

CURS DE OBȚINERE A LICENȚEI UEFA A - SESIUNEA DE TOAMNĂ

 CURS DE OBȚINERE A LICENȚEI UEFA A - SESIUNEA DE TOAMNĂ

» detalii

Workshop pentru Preparatori Fizici

            Federația Română de Fotbal organizează pe 24 iunie 2017 un work-shop de pregătire fizică cu traineri specialiști din Germania.

» detalii

FINALIZARE CURS ECHIVALARE LICENȚA UEFA B 2017

Perioada de finalizare a cursului de ECHIVALARE licență UEFA B este următoarea:

» detalii

Modul 3 licența UEFA PRO

 În perioada 19 - 21 iunie 2017 modulul 3 al licenței UEFA PRO se va desfășura la Timișoara, unde sunt invitați de marcă Massimo Lucchesi - colaborator al Asociației Antrenorilor de Fotbal din Italia de peste 15 ani - unul dintre cei mai buni teoreticieni din lume ,cel care a studiat metodele de antrenament ale lui Guardiola, Ancelotti, Luis Enrique, Koeman, Conte, Prandelli etc.

» detalii

ȘCOALA FEDERALĂ DE ANTRENORI - INFORMARE REFERITAORE LA ÎNCEPEREA ANULUI COMPETIȚIONAL 2018 - 2019

            Vă comunicăm că în ședința Comitetului Executiv al FRF din data de 05 iunie 2017, au fost aprobate următoarele modificări referitoare la completarea art.59 din ROAF, articol ce vizează angajarea antr

» detalii

UN NOU SEMINAR EVENIMENT LA TIMIȘOARA

UN NOU SEMINAR EVENIMENT LA TIMIȘOARA:

Obiectivul cursului este acela de a furniza participanților instrumentele organizării pe terenul de joc a unui parcurs didactic stimulant și eficace atât referitor la dezvoltarea abilităților individuale cât și în ceea ce privește organizarea jocului colectiv.

Toate aceste aspecte vor fi expuse în sesiuni teoretice în sală urmate de demonstrarea practică pe terenul de joc.

» detalii

REZULTATE FINALE ADMITERE CURS LICENȚA UEFA A 2017

REZULTATE FINALE ADMITERE CURS LICENȚA UEFA A 2017:

» detalii

CURS PERFECTIONARE 2017

Așa cum v-am anunțat anterior, Cursurile de perfecționare adresate antrenorilor posesori ai licențelor UEFA A și UEFA B aflate în perioada de valabilitate, se vor desfășura pe parcursul anului 2017, pe întreg teritoriul țării după următorul program:

 

» detalii